"Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon"

luni, 12 ianuarie 2009

Destiny...

Inca nu m-am hotarat daca exista destin sau nu, daca sa cred in el sau nu, daca viata e doar consecinta actiunilor noastre sau "ce ti-e scris in frunte ti-e pus"...Nu mai stiu daca sa ma straduiesc sa le fac perfect pe toate sau sa stau cuminte intr-un colt asteptand sa treaca toate si sa ma gaseasca cineva...poate persoana aceea care e undeva acolo pentru fiecare dintre noi...Nu v-am spus? Am auzit ca exista! :)
Poate oamenii inventeaza lucruri si apoi traiesc cu speranta zilei de maine..maine voi lua o decizie, maine voi face treaba care o aveam azi, maine voi face ceva nou, maine... Cu timpul inveti ca exista un "maine" pentru fiecare zi...
O sa mai scriu...maine... :)
Image Hosted by ImageShack.us

7 comentarii:

Adrian spunea...

da poate asta e marea intrebare de ce?
nu cand, cum, unde ci de ce? poate e bine sa asteptam dar poate nu e bine poate si altcineva asteapta intr-un colt ca si tine si poate e persoana care o cauti totusi de ce eu? de ce tu? de ce altul?

Anonim spunea...

nu trebuie sa stai cuminte deloc...:P

Unknown spunea...

nu mi-ar place sa cred k exista destin..asta ar insemna ca suntem nishte marionete care joaca pur si simplu intr-o piesa numita "viata"...
parerea mea..:)

Anonim spunea...

Destinul exista doar daca ni-l cream.
O zi minunata iti doresc

Morfeu spunea...

Cica destinul ni-l facem noi insine...Fericirea ne-o facem noi insine...Rau ne facem singuri...Ce intelegi de aici?
Ca fiecare persoana este ce-a mai importanta din univers...pentru sine...;)
OK?
Good day.

georgiana:) spunea...

Apropo de acel coltisor in care sigur o sa intalnesti pe cineva...Uite niste raspunsuri date de niste copii care mi se par cele mai bune definitii. Iubirea este cand ii spui unui baiat ca-ti place camasa lui, si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi. Noelle,7 ani Iubirea este atunci cand catelusul vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur toata ziua. Mary Ann, 4 ani Iubirea este atunci cand mergi sa mananci si ii dai toti cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb sa-ti dea cartofii lui. Chrissy, 6 ani...:)

Anonim spunea...

coltisorul ala e indeajuns de mare inkat sa reprezinte universul pentru mine:)