"Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon"

vineri, 30 ianuarie 2009

Gand de azi...despre ieri....pentru maine...

Abia astept sa termin facultatea...mai sunt mai putin de 6 luni (counting....)...
Uneori regret ca am ales sa vin aici, atat de departe de toti cei pe care ii stiam, atat de departe de casa. Nu pot spune ca la momentul respectiv a fost o decizie grea. Pur si simplu mi s-a pus pata si nici macar nu m-am mai gandit la alternative. Si...de atunci...s-au intalmplat atat de multe...lucruri care poate ar fi fost altfel daca ma duceam si eu ca tot omul la facultate la Bucuresti. Stiu ca nu mai pot schimba nimic acum...dar...
...dar ce???
...doar...nu-mi place...sunt in sesiune, fara pic de chef de invatat....si nu sunt multumita de viata mea acum...m-am plictisit, nu am prea multe perspective...orasul asta nu prea imi ofera...Nici orasul meu nu mi-a placut vreodata prea mult, dar parca acolo oamenii sunt altfel. Si daca stau sa ma gandesc, aproape toate prietenele mele sunt cam din aceeasi zona a tarii cu mine ;)) Ele sunt singurele de care o sa imi fie dor cand o sa plec de aici. Interminabilele ness-uri, 3in1 si alte pretexte pentru a sta de vorba si noi...ca fetele. Am ras, am plans, am dat sfaturi si am primit la randul meu...



Image Hosted by ImageShack.us

10 comentarii:

Anonim spunea...

6 luni nu mai inseamna nimic, timpul zboara...Cred ca toti asteptam cu nerabdare sa se termine facultatea asta, insa la final vom plange (eu deja am inceput) si vom simti lipsa atator chestii pe care le-am trait impreuna !!! Aici ne-am cunoscut si ne-am maturizat si sper sa-ti amintesti in timp cu drag de noi, colegele tale, asa cum am fost si cu bune si cu rele. (mai ales cu rele):D Sper sa nu uiti discutiile noastre si nici restanta la biochimie care ne-a dat atata bataie de cap...:)))) Cu alte cuvinte, sa nu uiti niciodata anii petrecuti la facultate!!! Pup, friends for life I hope ;)

Morfeu spunea...

Pff...mi se rupe inima...Nu de alta...dar revine stresul in oras! atat de aproape...de...! :PP ;))

Alya spunea...

stiu ca abia astepti :P

Mihaela Chelaru spunea...

Toate trec, uneori cu o viteza uimitoare, iti inteleg starea in astea 2 saptamani traumatizante de sesiuni mi-am pus atatea intrebari...intrebari de care nici macare nu stiam ca exista.
Weekend frumos sa ai!

Anonim spunea...

Viata merge inainte, iar oamenii de valoare nu sunt niciodata singuri.
Multe zambete !

Anonim spunea...

Mai grav o sa fie ca in ultima zi, la cursul festiv, o sa plangi prea mult incat sa te poti si bucura ca ai terminat o facultate. E printre cele mai nostalgice zile din viata noastra.

Anonim spunea...

Multa bafta!

Anonim spunea...

tu te intrebi de ce ai plecat atat de departe, pe cand eu ma intreb de ce am ramas atat de aproape de casa.. nu a fost alegerea mea, trebuie sa recunsosc, dar trebuia sa o accept, nu aveam alta solutie.. trebuie sa te gandesti ca a fost o experienta de viata care, asa cum spunea cineva mai sus te-a maturizat, si poate te-a modelat intr-un fel anume.. ai ramas cu prieteni adevarati, pentru care nu cred ca va conta distanta.. eu din toata aceasta facultate nu am ramas cu mare lucru.. poate doar cu o singura prietena, cu scarba si mai mare de facultatea mea, cu multe nopti albe, si atat! asa ca bucura-te de fiecare clipa si fa-o de neuitat!

raresanton spunea...

tu astepti s treaca aceste 6 luni mie mi pare rau k, termin facultatea mi a placut mult , aa sincer interesant bloogol tau

Anonim spunea...

mai sunt 6 luni...cred ca asteptam cu totii sa terminam pentru ca facultatea astea ne-a stresat prea mult,dc faceam una ai usoare nu asteptam sa treaca asa repede.cateodata imi pare rau k nu am petrecut si eu acest ultim am cu voi si am stat mai mult acasa.sunt sigura ca am pierdut multe:D.
Cristina vad ca a inceput deja sa planga(e mai sensibila ea d fel)si sper k la sfarsit nu o sa ma faca sa plang(macar sa-mi zica sa nu ma machez)