"Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon"

marți, 20 ianuarie 2009

Target: find a place where I can't be found!!!

De cand ma stiu am stat si am analizat mereu ce e de facut, dar asta dupa ce am actionat impulsiv. Nu faceam decat sa incerc sa repar greselile comise prin imprudenta...Asa sunt eu...Tot eu sunt cea care pune la suflet orice gest sau cuvant a celor din jur, si cea care are ranit mai mult sau mai putin voluntar prin cuvinte sau gesturi. Nu stiu ce fel de om ma fac toate acestea sa fiu, dar parca nici nu mai imi pasa...pentru ca pentru unii dintre noi vine o vreme cand ne dorim sa ne schimbam, sa nu mai fim asa cum ne stiu ceilalti, sau poate asa cum cred ceilalti ca suntem (si fie vorba intre noi, am spus si am sa mai spun ca nu ma cunoaste nimeni cu adevarat).
"Transformarea" a inceput deja, si pot spune ca am facut progrese...insa pana acolo unde vreau sa ajung mai e mult...
So...target: find a place where I can't be found!



But I can tell you the way... ;)


Image Hosted by ImageShack.us

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca e involuntar sa ai cate o latura pentru fiecare persoana din viata ta.. Astfel ca unii te stiu drept tipa de gasca, altii drept maniaco-depresiva, etc (exemplele sunt pur intamplatoare). Asadar fiecare stie o particica din tine. Desigur ca unii stiu mai mult si altii mai putin.. si poate ca uneori exista si un om care stie cel mai si cel mai mult despre tine.. Dar trebuie sa fii dispusa sa iti deschizi sufletul atunci cand e momentul ..
De asta nu are rost sa punem la suflet tot, cand multora nici nu le pasa de noi.

Anonim spunea...

Toate aceste lucruri te fac sa fii omul care este iubit ( iubit din anumite motive, iubit ca parte si poate, ca intreg, asta daca a reusit cineva sa te cunoasca, sa cunoasca adevaratul tu ) si chiar daca singurul individ care pare a cunoaste forul tau interior esti tu, iar singurul loc in care nu poti fi gasita ( poti fi gasita, dar doar daca vrei ), esti chiar tu, sinele tau.

m-am invartit in cuvinte in cele spuse mai spus si limbajul e usor simplist, dar sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun.

in rest, numai bine, numai zambet.

ah, ai grija de tine si de lumea ta.

KiTTy spunea...

si btw...good luck cu "transformarea"...
Gadeste'te bine daca tu te simti bine asa cum esti si nu te afecteaza pe tine cu nimic in mod direct faptele tale...pentru k pe lumea asta TU ESTI INAINTE DE TOATE SI D TOTI...realitatea chiar este cruda.chiar dak nu vrem s ao acceptam.asa e lumea de azi.asa trebuie sa fim si noi.NUmai pentru noi si atat.

ClaudelGFX spunea...

interesant....

ClaudelGFX spunea...

interesant articol :X