Iata cateva din noile alimente:
*Daca iubiti grapefruit-ul si mandarinele, atunci aveti sansa de a alege in viitor fructul Tangelo.

*Pluots este realizat in urma combinarii caiselor cu prunele, cu o aroma puternica, continut mare de vitamina C si se pare ca nu are colesterol sau sodiu.

*Un fruct nou rezultat din combinarea genetica dintre mar si struguri poarta denumirea de Grapple. A fost creat pentru a aduce un aport mai mare de vitamina C. Se pare ca majoritatea fondurilor pentru obtinerea acestui fruct au venit din partea UNICEF.

*Graisin (de la "giant raisin"= stafida gigant), produs de Institutul National de Genetica din Japonia, datorita popularitatii stafidelor pe piata japoneza si dorinta cetatenilor de acolo de a cumpara fructe cat mai mari.

*Vom avea parte chiar si de o varietate a culorilor morcovilor care contin, conform studiilor, cu pana la 40% mai mult calciu decat cei normali.

Sunt convinsa ca oamenii vor fi sceptici in privinta acestor noi produse, insa eu astept rezultatele studiilor de cercetare...
3 comentarii:
hmm par buni:D...:)
sunt curioasa cam cand or sa apara pe piata din romania si mai ales la ce pret:))
e ceva nou si fain:*
mm.. par apetisante.... si is chiar interesante combinatiile... as consuma macar o data, sa incerc, insa as avea o oarecare teama...:)
Trimiteți un comentariu